Värre än vanligt…

Turister i stan

tur-1

Med vårsolens första strålar brukar de dyka upp. Turisterna, alltså. De är lätta att känna lägga märke till, för oftast talar de inte svenska och går i flock. Här har vi en fotograferande turist, men vad är det han fotograferar?

tur-2

Kanske är det vyn mot Kastellholmen? Det blir en annorlunda bild på temat ”blågult”.

tur-33

Eller kanske sjövägen in till Stockholm där man passerar Nacka? Oavsett vädret är det alltid något mysko och svårfångat med ljuset och platsen.

Annonser

4 svar

 1. Kommer dom redan turisterna. Lite tidigt. Här är det turisten nu eftersom det är sportlov och snön lockar (fan trot) men det är sant.

  4 mars 2009 kl. 08:04

 2. Staffan H

  Skogsnuvan: Jajamen. Härom veckan gick det inte att ta miste på att vi hade flera turistgrupper i stan. Lite tidigt är det, men å andra sidan så kommer det turister året om till storstäderna även om det inte brukar vara så många så här års. Sommartid är det full rulle.

  4 mars 2009 kl. 09:44

 3. Mr Bo

  …och alla står på samma sätt när dom tar bilderna. Ok, jag ska villigt erkänna att jag föredrar att använda displayen istället för sökaren, men nog ser det väl lite avigt ut när man står sådär när man knäpper av…?

  6 mars 2009 kl. 09:34

 4. Staffan H

  Mr Bo: Det gör det onekligen. Displayen är en snabb och bra sökare, men är det väldigt bra ljus ute måste väl ändå sökaren funka bättre?

  6 mars 2009 kl. 11:07

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s