Värre än vanligt…

Tomatsallad, någon?

Vad gör jag med grönsakerna efter en fotografering? Äter upp dem såklart! En tomat skars i tunna klyftor som sedan skivades i småbitar och en stängel av blekselleri skivades i centimetertjocka skivor. Ringla lite olivolja över. Basilika är gott till tomat, så jag tog en nypa och smulade över (men det hade nog varit ännu godare med färsk basilika). Klart!

Annonser

8 svar

  1. tusse

    Vad gör jag med grönsakerna innan jag äter dem?
    Ringlar lite olivolja över och … knäpper loss!

    9 februari 2010 kl. 08:54

  2. Tusse: Ja, det vore väl inte vår vän Staffan annars…

    9 februari 2010 kl. 09:04

  3. Det ser verkligen gott ut. Jag blir riktigt sugen.

    9 februari 2010 kl. 10:09

  4. Staffan H

    Tusse: Visst är det så – grönsaker och fotosyntes hör ju ihop! 😉

    Mira: Sannolikt inte, nej!

    Skogsnuvan: Det var det också. Smask!

    9 februari 2010 kl. 10:10

  5. Ha! ha! Kom hit med maten, den ser ju hur frestande ut som helst 😉

    Jag tittar in här alldeles för sällan, men du ska veta att jag blir verkligen glad när jag ser dina bilder.

    Kramisar!

    10 februari 2010 kl. 09:16

  6. Staffan H

    Sonja: Ledsen, men det blev inget kvar åt dig. 😀

    Kul att få höra att mina bilder kan ha den effekten. Kram tillbaka!

    10 februari 2010 kl. 14:39

  7. Javisst ser det gott ut!! Det tror jag även att det var…

    13 februari 2010 kl. 23:10

  8. Staffan H

    Margit: Hej och välkommen till min blogg! Gott var det, liksom snabbt och enkelt att fixa…

    14 februari 2010 kl. 09:41

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s