Värre än vanligt…

Dagens utsikt från köksfönstret

Så här ser utsikten från köksfönstret ut just nu. Det känns lite konstigt, men man får ju göra det bästa av situationen. Ägnade en stund åt att titta i mitt bildarkiv och skriva ut några bilder jag tycker om. Den nya skrivaren funkar bra, men bläck går det åt i mängder när man skriver ut foton. Tillverkaren säger att första omgången färgpatroner snabbt tar slut eftersom man så att säga börjar med en helt tom skrivare och minsta skrymsle och kanal för färgen fylls upp medelst första omgången. Nu har jag beställt nya patroner och snart är det dags för byte av några. Ska bli spännande att se om profetian håller.

Annonser

4 svar

 1. Ping: Dagens utsikt från köksfönstret « Staffans blogg | Skrivarfärg

 2. Oj, och så där ska du ha det ända fram till midsommar din stackare! Hoppas att inte alla dina fönster i lägenheten är täckta!

  6 mars 2010 kl. 16:14

 3. Även om det inte är så skoj att vara inpackad och beskuren så är din köksfönster bild väldigt bra. Jag tvivlar på att det blir lika suggestiva köksfönsterutskitsbilder utan husrenovering.

  6 mars 2010 kl. 22:39

 4. Staffan H

  Christina: Snart är alla fönstren täckta, men vi går ju mot ljusare och varmare tider så det ska nog gå att stå ut med det.

  Kersti: Man kan ju inte sitta och tycka synd om sig själv – rätt sätt att hantera det på tycker jag är att ta vara på de nya möjligheterna som bjuds. 😉

  7 mars 2010 kl. 23:57

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s