Värre än vanligt…

Bilderna

Där annat ej angivits har bilderna tagits av mig och jag har därför upphovsrätten till dem. Vill du använda en bild? Vänligen kontakta mig först, tack!

Fotograferat har jag gjort sedan tidigt 70-tal, även om fotograferandet gått i vågor. Sommarjobbat och jobbat extra i fotoaffär har jag också gjort, men det var länge sedan. Nu ger jag mig ofta ut med kameran och fotograferar det jag ser och finner intressant. Ok, alla fotografiska konventioner ska man kanske inte bryta, men jag omtolkar dem gärna på mitt sätt!

Skräp som någon slängt ifrån sig eller något riktigt fint spelar ingen roll för mig. Så länge det säger mig något fotograferar jag det. Kanske är jag intresserad av att försöka se och fånga det som inte syns? Hursomhelst, jag återger helst saker och personer som jag ser dem, rätt upp och ned och inte arrangerat. Det gillar jag bäst.

Annonser

8 svar

 1. storabh

  Vad har du för kamera?

  26 februari 2009 kl. 19:55

 2. Staffan H

  Storabh: Jag har en Canon EOS400D. Till den använder jag ”kit-objektiven”, det vill säga de som följde med kameran: en zoom 18-55 mm och en zoom 55-200 mm. Vidare har jag ett 60 mm makroobjektiv.

  26 februari 2009 kl. 23:30

 3. Barbro

  hej!
  visste inte vart jag skulle kommentera Henri Cartier – Bresson. Ok om jag gör det här?!
  Han är en fantastisk närvarande fotograf. Rätt tid, rätt plats. Hjärta och öga är sammankopplade. skoj att du har honom som favorit.

  26 augusti 2009 kl. 11:37

 4. Staffan H

  Barbro: Hej! Visst är det ok. Bra sammanfattning av mästaren Henri Cartier-Bresson.

  27 augusti 2009 kl. 01:07

 5. Caroline strand

  letar efter en vacker bild i Haga…sommartid… Koppartälten eller något annat som går att dra upp stor och liggandes…du har underbara bilder! Vem är du? /Caroline

  24 februari 2010 kl. 14:53

 6. Elin

  Hej, jag hittade hit när jag googlade på stenläggning och fastnade. Dina bilder är fantastiska! Och kul att Henri Cartier-Bresson är en favorit, jag såg en utställning på Moderna för x antal år sedan och skönk totalt in i hans bilder.

  – Elin

  28 april 2013 kl. 20:02

 7. Hej Elin!

  Vad kul att du gillar mina bilder. Jag var nyligen på Cartier-Bresson-utställningen på Fotografiska och gottade mig riktigt åt hans bilder. 🙂

  19 maj 2013 kl. 00:20

 8. Conny

  Satt o leta överföringsvagnar i modell å hamna här 🙃Trevligt

  5 oktober 2017 kl. 15:45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s